Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, odata cu venirea sarbatorilor vin si sedintele foto pentru bebei, cu tematica Craciunului, intitulate in versiune mea “Let’s Christmas!”.

“Let’s Christmas!” este un proiect pe care m-am hotarat acum cativa ani sa il pornesc, la cererea clientilor si care daca in primul an a fost la nivelul asteptarilor mele limitandu-se doar la clienti, in urmatorii ani a devenit o provocare pentru mine insumi, de la an la an aducandu-mi mai multi clienti, mai multa experienta, ajungand anul trecut sa intreaca cu mult asteptarile mele, in ultimele saptamani chiar fiind obligat cu parere de rau sa refuz clienti din cauza lipsei de timp si a lipsei de locuri disponibile.

 Mai jos aveti cateva intrebari frecvente, pentru a afla detalii utile:

- Unde se vor desfasura sedintele foto cu tematica de Craciun?
- Sedintele foto se vor desfasura intr-un mini-studio, amenajat special cu diferite decoruri de sezon, in localitatea
Braine le Comte 7090- Care este costul si durata unei sedinte foto ?
- Costul unei sedinte foto ramane anul acesta neschimbat, adica 130 E, ca si anul trecut. Durata +/-45 minute.


- Cate fotografii sunt incluse in pret?
- In pret sunt incluse 15 fotografii, toate editate pentru corectie de lumina si culoare, la nivelul celor din portofoliu in format JPEG, la rezolutie Full HD

- Cum primim si in cat timp primim fotografiile ?
- Fotografiile se predau in aproximativ 3 zile lucratoare, se incarca pe un site intr-o galerie online securizata cu parola, unde se pot vedea si alege cele 15 fotografii care va plac pe care le puteti descarca gratuit.

- Daca dorim mai multe fotografii putem primii ?
- Da, toate fotografiile sunt incarcate pe site pt a le vizualiza, de unde va puteti alege si descarca  gratuit 15 fotografii (incluse in pret) si in cazul in care mai doriti puteti descarca atatea cate va plac si doriti, contra cost. 

- La cate persoane se limiteaza o sedinta foto ?
- In principiu sedintele foto cu bebei se refera la bebei, dar nu ii putem priva de bucuria de a se fotografia si parintii alaturi de ei, chiar recomand 1-2 cu mami, 1-2 cu tati, 1-2 impreuna... Ideal ar fi o sedinta foto sa se limiteze la parinti si copii, dar atata timp cat pot fi achizitionate la alegere fotografii extra contra cost, nu ar fi o problema achizitionarea mai multor fotografii si cu bunicii de exemplu.

- hainutele pentru bebei le aducem noi, sau sunt incluse in rechizita studioului ?
- hainute pentru bebei, atat pentru fetite cat si pentru baietei, intre 0 si 4-5 ani sunt incluse in rechizita studioului. Chiar si pentru parinti avem 2-3 pulovere cu tematica.


- este nevoie de rezervare ?
- da, din experienta anilor trecuti, am invatat ca pentru o mai buna organizare este nevoie de rezervari. Toate rezervarile se fac cu un avans de 50 E, prin transfer bancar, pentru care se elibereaza factura fiscala, in acest fel dumneavoastra aveti dovada si in acelasi timp garantia ca in ziua si la ora respectiva aveti un loc rezervat, iar eu in calitate de fotograf am garantia ca nu tin rezervata ora degeaba sau ca am in aceeasi zi la aceeasi ora 5 clienti.

- daca in caz de “forta majora” nu putem ajunge, avansul se returneaza ?
- s-a intamplat, pentru ca sunt lucruri si situatii pe care nu le putem prevedea inainte, sa nu se poata ajunge in ziua si la ora rezervata. In aceste cazuri, avansul nu se returneaza, dar se reprogrameaza sedinta la o data si ora de comun acord, in functie de disponibilitatea ambelor parti.

In cazul in care mai aveti si alte intrebari, sau in cazul in care doriti sa rezervati, nu ezitati sa ma contactati  accesand pagina de contact, sau pe facebook.
Va multumesc!