FR
EN
RO
   Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, odata cu venirea sarbatorilor vin si sedintele foto pentru bebei, cu tematica Craciunului, intitulate in versiune mea “Let’s Christmas!”.

“Let’s Christmas!” este un proiect pe care m-am hotarat sa il pornesc, pentru bebei si bebele, la cererea clientilor si care daca in primul an a fost la nivelul asteptarilor mele limitandu-se doar la clienti, in urmatorii ani a devenit o provocare pentru mine insumi, de la an la an aducandu-mi mai multi clienti, mai multa experienta, ajungand anul trecut sa intreaca cu mult asteptarile mele, in ultimele saptamani chiar fiind obligat cu parere de rau sa refuz ultimii cativa clienti din cauza lipsei de timp si a lipsei de locuri disponibile. Anul acesta se vor desfasura in perioada 10 nov - 22 dec.

 Mai jos aveti cateva intrebari frecvente, pentru a afla detalii utile:

- Unde se vor desfasura sedintele foto cu tematica de Craciun?

- Sedintele foto se vor desfasura intr-un studio, amenajat special cu diferite decoruri de sezon, in localitatea Braine le Comte 7090, usor accesibil, la 1 minut de mers pe jos de la gara, parcare gratuita in apropiere...


- Care este costul si durata unei sedinte foto ?
- Costul unei sedinte foto, pentru pachetul 1,  este de 130 E. Durata +/-45 minute.
- Pentru pachetul 2 pretul este de 100 E
   
- Cate fotografii sunt incluse in pret?
- Pentru pachetul 1 (130E), in pret sunt incluse 15 fotografii, toate editate pentru corectie de lumina si culoare, la nivelul celor din portofoliu in format JPEG, la rezolutie Full HD.
- Pentru pachetul 2 (100E), in pret sunt incluse 8 fotografii, la fel 
toate editate pentru corectie de lumina si culoare, la nivelul celor din portofoliu in format JPEG, la rezolutie Full HD.

- Cate decoruri sunt incluse in sedinta foto?
- Deoarece in fiecare an incerc sa achizitionez altele pentru a le schimba cu ceva nou, e pacat sa nu le si folosesc. De aceea pentru fiecare sedinta folosesc minim 2 decoruri si in functie de numarul de persoane, cererea clientului, dispozitia copilului, pot fi 3-4 decoruri pentru diversificare.  


- Cum primim si in cat timp primim fotografiile ?
- Fotografiile se predau in aproximativ 4 zile lucratoare, se incarca pe un site intr-o galerie online securizata cu parola, unde se pot vedea si alege cele 8/15 fotografii (in functie de pachetul ales) care va plac pe care le puteti descarca gratuit.

- Daca dorim mai multe fotografii putem primi?
- Da, toate fotografiile sunt incarcate pe site pt a le vizualiza, de unde va puteti alege si descarca  gratuit 15 fotografii (incluse in pretul platit deja) si in cazul in care mai doriti puteti descarca atatea cate va plac si doriti, contra cost. 

- La cate persoane se limiteaza o sedinta foto ?
- In principiu sedintele foto cu bebei se refera la bebei, dar nu ii putem priva de bucuria de a se fotografia si parintii alaturi de ei, chiar recomand 1-2 cu mami, 1-2 cu tati, 1-2 impreuna... Ideal ar fi o sedinta foto sa se limiteze la parinti si copii, dar atata timp cat pot fi achizitionate la alegere fotografii extra contra cost, nu ar fi o problema achizitionarea mai multor fotografii si cu bunicii de exemplu.

- hainutele pentru bebei le aducem noi, sau sunt incluse in rechizita studioului ?
- hainute pentru bebei, atat pentru fetite cat si pentru baietei, intre 0 si 4-5 ani sunt incluse in rechizita studioului. Chiar si pentru parinti avem 2-3 pulovere cu tematica.


- este nevoie de rezervare?

- da, din experienta anilor trecuti, am invatat ca pentru o mai buna organizare este nevoie de rezervari. Toate rezervarile se fac cu un avans de 40 E, prin transfer bancar, pentru care se elibereaza factura fiscala, in acest fel dumneavoastra aveti dovada si in acelasi timp garantia ca in ziua si la ora respectiva aveti un loc rezervat, iar eu in calitate de fotograf am garantia ca nu tin rezervata ora degeaba sau ca am in aceeasi zi la aceeasi ora 5 clienti. (Diferenta de pret se achita la sfarsitul sedintei)

- se pot face rezervari si pentru weekend?
- da, cu specificarea ca in weekend locurile sunt limitate, deoarece in proportie de  70 - 80% clientii vor in weekend, pentru ca majoritatea in timpul saptamanii lucreaza, in felul acesta locurile disponibile in weekend se ocupa primele.

- cum putem face rezervarile?

- rezervarile se fac online, aici, dupa care veti primi pe email detaliile pentru plata avansului. Dupa confirmarea platii, va fi validata rezervarea si ziua/ora vor fi blocate pentru sedinta dumneavoastra. 
 Daca in 24 de ore nu se primeste confirmarea platii avansului, rezervarea nu poate fi validata si va fi respinsa automat.


- se poate elibera factura fiscala?
- da, se poate elibera factura fiscala pentru servicii foto, cu TVA-ul aferent.
 

- daca in caz de “forta majora” nu putem ajunge, avansul se returneaza ?
- s-a intamplat, pentru ca sunt lucruri si situatii pe care nu le putem prevedea inainte, sa nu se poata ajunge in ziua si la ora rezervata. In aceste cazuri, avansul nu se returneaza, dar se reprogrameaza sedinta la o data si ora de comun acord, in functie de disponibilitatea ambelor parti.

In cazul in care mai aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ma contactati  accesand pagina de contact, sau pe facebook. Pentru rezervari puteti folosi butonul rosu, de mai jos.
Va multumesc!

Va multumesc!


*Toate rezervarile se considera valide doar dupa confirmarea platii avansului.
*Daca din varii motive, intre timp preturile vor suferi posibile modificari/majorari, pretul dumneavoastra va ramane acelasi din data platii avansului